Talven tunnelmaa Tervasaaren Savussa Helsingissä
Pikkujoulut ja yksityistilaisuudet
16.11.-16.12.2017

Ravintola Savun miljöönä toimii 1800-luvulla tervavarastoksi rakennettu hirsiaitta. Ennen vanhaan ruokakuntia laskettiin sen mukaan kuinka monen rakennuksen piipusta nousi savua. Kruununhaan edustalla sijaitseva Ravintola Savu on siis Tervasaaren ainoa ”savu” ja oikea Helsingin helmi. Hirsiaitta huokuu menneen ajan tunnelmaa ja ympäröivä maisema kruunaa illallisen.

Pikkujouluja vietetään talvikaudella Savussa ahkerasti. Suositusmenuihin keittiömestarimme on valikoinut parhaita talven ja joulun makuja Savun tapaan.

Menu Kronohagen 54,00

Savulaskenta
kylmäsavustettua merilohta, ruohosipulisilakoita ja limppurouhetta, hillasilliä,
punasuolattua kinkkua ja talon sinappia, savustettua kalkkunaa ja karpalo-cumberlandia,
keltaista rosollia, sienisalaattia ja tuppiperunoita voisulalla
***
Loimutettua kirjolohta
ruisperunoita, tillivoissa pyöriteltyjä porkkanoita ja piimäkastiketta
***
Savun lettumestarin joululetut
puolukkakinuskia, kanelikermaa, jouluomenahilloketta ja
wanhan ajan vaniljapiparijäätelöä

Menu Tiäruholmen 46,00

Kuohkea savunauriskeitto
ja säilöttyjä sinapinsiemeniä
***
Tervasinapilla glaseerattu minikinkku
bataattilaatikkoa, muskotilla maustettuja herneitä ja tummaa jouluomenakastiketta
***
Pihlajanmarjaposset
ja piparicrumblea

Lataa pdf>>

Kun haluat varata koko ravintola Savun seurueellesi (max. 80 henkilön ravintolasali), on yksityistilaisuuksiin lisäksi tarjolla ennakkotilauksesta joulubuffet. Lisätietoja saat myyntipalvelusta. Lähetä tarjouspyyntö>>

Ravintola Savu on avoinna 16.11.-16.12.:
TI–LA klo 18–(23)

Vietä maukkaat pikkujoulut terva-aitan tunnelmissa!