Juhli omassa rauhassa lähellä kaupunkia

Ravintola Savu Tervasaaressa Kruununhaan edustalla on uniikkia juhlapaikkaa tavoittelevan unelma! Tervasaari on kaunis puistomainen alue meren äärellä, mutta kuitenkin lähellä kaupunkia, joten juhlaväen saapuminen on vaivatonta. Tervasaari mattolaitureineen sekä kauniine näköaloineen mm. Uspenskin katedraalille ja jäänmurtajille tarjoaa hyvät puitteet myös miljöökuvauksille.

Savun ainutlaatuisena miljöönä toimii vuonna 1805 tervavarastoksi rakennettu punainen hirsiaitta. 80-paikkaisen ravintolasalin lisäksi kesällä lisätilaa varsinkin vapaamuotoisempiin illanviettoihin ja tapahtumiin tuo viihtyisä ja osittain katettu ulkoterassi meren äärellä. Kesäisin ulkoterassilla on 150 asiakaspaikkaa, joista n. 100 paikkaa on paviljonkiteltassa. Vuosien varrella historiallinen aittarakennus on tarjonnut puitteet moniin erilaisiin yksityistilaisuuksiin mm. häihin, syntymäpäiviin, yritysten kesäjuhliin ja pikkujouluihin.

 Tarjouspyyntöäsi vastaavan tarjouksen saat parhaiten kertomalla mahdollisimman tarkkaan tilaisuutesi luonteen sekä mahdollisen budjettisi.

 

Tilaajan tiedot